Unibet, toegankelijk en bekend in Nederland

De Zweedse bookmaker Unibet staat bij de wedders al jaren te boek als een van de bekendste bookmakers. Unibet heeft het hoofdkantoor gevestigd op Malta vanwege de lage belasting en biedt op allerlei gokgebieden een groot aanbod. Ook op het gebied van sportweddenschappen is dat niet anders en daardoor is Unibet razend populair. Ook bezit Unibet over een enorme naamsbekendheid. Deze factoren zorgen ervoor dat Unibet over een jaaromzet van om en nabij 350 miljoen euro.

"Alle betaalmogelijkheden aanwezig"

Uitbetalen gaat net als storten erg gemakkelijk bij Unibet. Je kunt gebruik maken van iDEAL en verder werken de gebruikelijke betaalmogelijkheden als MasterCard, VISA en de E-Wallets. Hou wel in de gaten dat Unibet nog wel eens moeilijk kan gaan doen als de rekening waarmee je geld hebt gestort, niet overeen komt met de rekening waarop je wil laten uitbetalen. Een aandachtspuntje waar je ook bij andere bookmakers problemen mee kan gaan krijgen.

De eerste stappen zijn gezet. Mede door de welkomstbonus begin je direct met een redelijke bankroll. In het sportoverzicht kun je je gemakkelijk navigeren door de verschillende onderdelen. Vooral de zoekfunctie is ideaal. Je vult een sport, land, club of ander kenmerk van de weddenschap die je zoekt en hij vindt hem eigenlijk altijd. De live-weddenschappen staan ook overzichtelijk onder elkaar op sport geordend. Wat dat betreft is Unibet een aanrader.

Nadat we een mooie bankroll hebben gecreƫerd, kunnen we op zoek naar de juiste odds. Het sportsbook van Unibet is dit jaar vernieuwd en dat is zeker geen overbodige luxe gebleken. De website navigeert prima en eigenlijk kan een kind de was doen. Ook de odds van Unibet zijn van een prima hoogte. Ze blinken niet uit, maar zakken ook zeker niet door de ondergrens.

"Veel wedstrijden worden live uitgezonden"

Mede door de goede naam heeft Unibet veel contracten lopen met daarin verschillende uitzendrechten. De bookmaker biedt veel livestreams aan zodat je de wedstrijden kan zien wanneer je op een van deze hebt ingezet. Uiteindelijk maakt dat het wedden spannender en heb je meer mogelijkheden wat betreft live wedden. Live-weddenschappen afsluiten is vaak rendabeler wanneer je de wedstrijd volgt, dat spreekt voor zich alleen speelt men nog steeds veel live-weddenschappen zonder te kijken.

Wanneer je er niet uitkomt en je prangende vragen hebt, staat de Unibet helpservice voor je klaar. Het gemakkelijkste is om de live helpchat te raadplegen, die dag en nacht open is. Er is ook een mogelijkheid om telefonisch contact te zoeken, maar uiteindelijk prefereren wij de chat, mede door de snelle service. De chat is ook in het Nederlands en dat is zeker een voordeel. Bij de meeste bookmakers zul je het in je beste Engels moeten doen, om vervolgens een bruikbaar antwoord te krijgen.

Onze conclusie over Unibet

Over Unibet kunnen we eigenlijk alleen maar positief zijn. Ze zijn een van de grootste bookmakers en dat is niet voor niets. Ook voor beginnende wedders is de website overzichtelijk en begrijpelijk. Doordat de bookmaker een goede naam heeft, hoeven we ook niet bang te zijn voor problemen omtrent uitbetalen. De goed bereikbare klantenservice helpt je dag en nacht bij verschillende vragen. Je kan overigens op de speciale klantenservice pagina een hoop vragen en antwoorden al vinden.

Wat is jouw mening over Unibet?De hoogte van de odds

De klantenservice

Het gebruik van de website

Het gebruik van de appReacties van anderen (1)

door Jorick 17-01-2017 21:48
De hoogte van de odds
De klantenservice
Het gebruik van de website
Het gebruik van de app

Unibet is voor mij de meest bekende bookmaker van Nederland. Ze hebben mij nog nooit teleurgesteld en ik krijg regelmatig nieuwe promoties per email toegestuurd. Mijn beste bookmaker!