Bookmaker: Zlatan naar Amerika!

Met de Champions League finale tussen Real Madrid en Juventus is het seizoen min of meer ten einde. De clubs gaan zich nu beraden waar ze vorig seizoen steken hebben laten vallen en proberen dat in het nieuwe seizoen te voorkomen met nieuwe spelers. Het transfergeweld is een prima intermezzo en ook voor wedders kan dit een prima (tijdelijke) vervanger zijn voor de vele voetbalwedstrijden die in het seizoen worden afgewerkt.

Ook de bookmakers laten deze kans niet liggen. Grote bookmakers als Unibet en Betfirst leveren al vlot de odds voor mogelijke transfers.  Zo is Betfirst ervan overtuigd dat Zlatan Ibrahimovic richting de Verenigde Staten vertrekt. De odd dat hij richting een Amerikaanse club trekt (ongeacht welke) staat op 3.25, wat direct de laagste odd is. Zijn oude clubs Malmö FF en Paris Saint Germain zijn minder grote kanshebbers, zij zijn staat op respectievelijk 34.00 en 41.00.

Zo zijn er tal van spelers die door de bookmaker genoemd worden. Denk aan Wayne Rooney, Kylian Mbappe en Joe Hart. Iedere speler die de laatste jaren aan zijn naamsbekendheid heeft gewerkt en in verband wordt gebracht met een mogelijke transfer, is voor de bookmaker voer om een weddenschap over aan te bieden.

Als we de bookmakers moeten geloven gaat de voetbalwereld er volgend seizoen behoorlijk anders uitzien, mochten de transfers daadwerkelijk doorgaan. Wij houden een slag om de arm, maar mikken wel op een transfer van James Rodriguez richting Chelsea. Hedendaags levert dat overigens vijftien keer je inzet op.