Bookmaker Tipbet in zee met Duitse middenmotor

In een officiële verklaring brengt bookmaker Tipbet een samenwerking met Bundesliga-club Werder Bremen naar buiten. De bookmaker vindt Werder Bremen een belangrijke partij om de naamsbekendheid binnen de Duitse markt te vergroten. Daarnaast willen ze de sociale en digitale banden tussen de voetbalclub en fans wereldwijd versterken. 

In de verklaring van de bookmaker zegt men het volgende: ‘De samenwerking met Werder Bremen is er niet alleen een met een behoorlijk succesvolle club, maar ook met een gerenommeerd Europees merk. Met de overeenkomst willen we onze reputatie vergroten. Daar staat een voordelige promoties tegenover.’

De club liet weten tevreden te zijn met de overeenkomst en verwacht een lange en succesvolle aan te zijn gegaan. Ook gaan ze ervan uit dat de samenwerking met een betrouwbare bookmaker een belangrijk onderdeel zal zijn van de marketing strategie.

In het verleden ging ook Bayern München al in zee met Tipico nadat de samenwerking met Bwin werd stopgezet. Met die deal was ongeveer 5,5 miljoen euro per jaar gemoeid. Het is tot dusver nog onduidelijk hoeveel Werder Bremen jaarlijks gaat verdienen aan deze nieuwe samenwerking.

Bron: SBC News