Oranje Leeuwinnen hebben een kans!

Vanavond spelen de Nederlandse dames de halve finale van het EK voor vrouwen. Waar de Oranje Leeuwinnen als underdog het toernooi ingingen, dichten de bookmakers steeds meer kansen toe aan de dames. Vanavond staan ze voor een enorme klus: het verslaan van Engeland.

De Engelse dames worden ook door de bookmakers als favoriet gezien voor de titel. Dit komt mede doordat onze oosterburen al naar huis zijn. Engeland beschikt na de Duitsers simpelweg over het sterkste team, waarin zeker spits Jodie Taylor zeer gevaarlijk is. Wanneer je de Engelsen als Europees kampioen speelt, krijg je dik twee keer je inzet terug (2.20). Toch zitten de Nederlandse dames daar niet gek ver achter, waardoor we in Nederland dus mogen dromen van een enorme stunt.

De Oranje Leeuwinnen leveren namelijk 3.5 keer je inzet op. Daarmee blijven ze Denemarken (4.5) en Oostenrijk (7) behoorlijk voor. Er liggen volgens de bookmakers zeker kansen. Een obstakel kan echter zijn dat de Nederlandse dames uitgerekend tegen Engeland moeten. De bookmakers kiezen in dit duel logischerwijs de Engelse dames als favoriet: Nederland (3.25), gelijkspel (3.10), Engeland (2.30).

Toch lijkt de Oranje-gekte langzaam los te barsten en liggen er zeker mogelijkheden voor de Nederlandse dames. Een kleine inzet op een overwinning van de Leeuwinnen is daardoor interessant. Mocht je vertrouwen hebben in de dames, dan kun je ook direct de dames op het toernooiwinst zetten! Oranje boven!

Foto: meemetoranje.nlĀ