Overname William Hill van de baan

rn

William Hill had na het tweede bod een ultimatum gesteld. Een nieuw bod moest voor 21 augustus worden uitgebracht, anders zou er een streep gaan door een mogelijke verkoop. Uiteindelijk hebben 888 en Rank Group zelf een mogelijk heropening van de onderhandelingen afgewezen. Het fuserende bedrijf zou te weinig tijd hebben gekregen om met een substantieel hoger bod te komen.

rn

Rank Group en 888 zouden gaan fuseren om deze overname mogelijk te maken. Nu de koop van William Hill van de baan is, hoeven Rank en 888 niet meer samen te gaan. Toch is dat plan nog niet volledig van de baan. Henry Birch verteld als CEO van Rank aan The Telegraph dat hij op een zeer fijne manier heeft samengewerkt met 888. Het zijn nog geruchten, maar wellicht zit er wel toekomstmuziek in een samenwerking tussen deze twee partijen.

Het is dus bij twee boden gebleven. William Hill zal echter wel scherp moeten blijven, aangezien de concurrentie zeker in Groot-Brittaniƫ blijft toenemen. Eerder gingen Coral en Ladbrokes al samen en ook Paddy Power en Betfair zijn al partners.