Ook dit weekend kwamen we weer de nodige kunststukjes, tackles en blunders tegen. Eigenlijk zien we iedere week weer de nodige opmerkelijke momenten. We trappen dit weekend af met een bijzondere opinie van de Haagse fans van ADO Den Haag.

1. FANS ADO DEN HAAG

Het eerste opmerkelijke moment ontstond tijdens de warming-up dan ADO Den Haag. Doelman Ernestas Setkus begon aan zijn voorbereiding voor het duel met AZ Alkmaar. De Litouwse sluitpost werd door een groepje supporters uitgejouwd en beledigd. De doelman zou niet naar behoren keepen en dat lieten de supporters weten. Setkus besloot om naar binnen gaan om vervolgens omgepraat te moeten worden door de keepertrainer. Uiteindelijk stond hij alsnog onder de lat.\r\n\r\nEen kanttekening: Setkus heeft tot deze speelronde de meeste reddingen verricht en werd gisteren wederom uitgenodigd voor de Litouwse selectie waar hij de laatste wedstrijden steevast onder de lat staat.

2. HEIKO WESTERMANN

Bij het voetbalweekend plakken we gemakshalve ook de maandag, aangezien op de eerste van de week er genoeg op en rondom de velden gebeurt. Dat zal Heiko Westermann wellicht ontgaan zijn. De Duitse stopper mocht afgelopen maandag aantreden met Jong Ajax, dat die avond een wedstrijd om de twee plek speelde. Westermann speelde een erbarmelijke wedstrijd en de defensie schutterde meerdere malen, mede door matig verdedigen van de Duitser. Westermann, die niet alleen bij HSV, Betis en Schalke 04 heeft gespeeld, maar ook 27 interlands speelde, had veel moeite met Jonathan Opoku. De spits maakte dankbaar gebruik, won met VVV (0-4) en zag zijn eigen seizoenstotaal verdubbelen naar vier treffers.\r\n\r\nWil je de doelpunten van Opoku nog eens terugzien, dan vindt je ze hier!

3. POEPENDE GO AHEAD-FAN

In de top drie moesten we ruimte maken voor deze supporter. Hier kwamen we wat dat betreft niet onderuit. In het kader van ludieke acties omtrent derby’s had deze 50-jarige fan van Go Ahead Eagles het briljante idee om zijn behoefte te droppen op de middenstip van rivaal PEC Zwolle. Zo’n drie uur na de nederlaag in Zwolle liep de fan het veld op om zogenaamd zijn behoefte te doen. Inmiddels heeft de supporter zijn excuses aangeboden. Of men om de actie kan lachen, of dat ze hem liever veroordelen, een ding staat buiten kijf: deze man had een opmerkelijke actie in huis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Er zijn nog geen comments geplaatst. Wees de eerste!