Lastig voor te beschouwen

We zijn namelijk van mening dat dit evenement veelal beïnvloedt wordt door banden, vriendschappen en vriendelijke buurmannen. Zo zijn de landen uit de Balkan veelal verzekerd van de nodige punten, aangezien de buurlanden elkaar aardig op weg helpen. We zien weddenschappen omtrent dit festival dan ook meer manier om wat meer spanning te geven aan de avonden.

Aanstaande donderdag is de halve finale, waarin ook de Nederlandse inzending een poging gaat wagen de volgende ronde te bereiken. Nederlands hoop is O’G3ne. Drie jonge zussen, allen met de beschikking over een mooie zuivere stem. De bookmakers hebben de inzending ook ontdekt en zien in het trio een potentiële kanshebber voor een plekje in de top tien. Italië is volgens de bookmakers de grote favoriet.

Het blijft echter gissen, waardoor onze tip is om puur om wat extra spanning te creëren wat kleingeld in te zetten. Doe dit vooral niet op basis van voorbeschouwingen of odds, want een uitslag bij een evenement als deze kan zomaar raar uitpakken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Er zijn nog geen comments geplaatst. Wees de eerste!