Waar we aan de vooravond van de verkiezingen staan, werpen we nog gauw een blik op de huidige odds. Lopen de peilingen en de hoogte van de odds wel gelijk? Hoe kun je succesvol wedden op de verkiezingen?

Bookmakers kiezen Wilders

Wat bij op zich opmerkelijk is, zijn de lage odds voor Geert Wilders. Wanneer de markante leider van de PVV daadwerkelijk de meeste stemmen krijgt, gaat je inzet x 1.73*. Dit is opmerkelijk aangezien de peilingen uitwijzen dat niet de partij van Wilders, maar die van Mark Rutte momenteel de grootste is.

Heb volk hinkt zoals bekend op twee gedachten: willen we rigoureus ingrijpen en stemmen we op Wilders of mikken we op iets meer stabiliteit en gaan we voor een nieuw termijn Rutte. Uiteraard zijn er nog veel meer opties, al zijn dit de twee belangrijkste gegadigden.

Uiteraard gaan we ons niet mengen in een politieke discussie, maar willen we je er wel op attenderen dat wanneer Rutte zijn VVD opnieuw de grootste partij wordt, je inleg x 2.2* gaat. Beduidend hoger dan wanneer je voor Wilders gaat. De peilingen zijn vooralsnog in het voordeel van Rutte en dus is het meer dan opmerkelijk dat de odd op VVD als grootste partij hoger ligt.

Deze weddenschap kun je overigens afsluiten bij William Hill. Hier kun je uiteraard ook voor een andere partij gaan. Zie je bijvoorbeeld D66 als grootste kanshebber, dan speel je een odd van 51.00*. De PvdA levert zelfs x 151* op, als ze als grootste partij worden verkozen uiteraard.

* de odds kunnen veranderen, zeker in de loop van de avond, wanneer het grote debat nog gaat plaatsvinden. Kijk dus goed, alvorens je een weddenschap afsluit.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Er zijn nog geen comments geplaatst. Wees de eerste!