GOKSTRATEGIEËN & GOKTIPS

Het gokken op voetbalwedstrijden gaat vaak met vallen en opstaan. Uiteraard weten we nooit hoe een wedstrijd kan lopen en hoe hij vervolgens zal eindigen. Toch kunnen we door bepaalde strategieën te gebruiken, sommige verloren weddenschappen uitsluiten. Wanneer dat zo vaak mogelijk lukt, zal als het goed is de bankroll stijgen en dat is natuurlijk altijd ons hoofddoel! 

Uiteraard moet een ieder voor zich zelf bepalen wat de beste tactiek is. We verschillen immers allen van de voorkeur voor soorten sport, minimale inzet en wanneer we vinden dat we geld hebben verdiend. Uiteindelijk bepaal je zelf welke tactiek goed bij je stake en je spelplezier past. Toch geven wij bepaalde handreikingen waar je zelf mag bepalen of je er iets aan zal hebben.

Het belangrijkste punt is dat je er wel plezier aan blijft houden. Wedden mag nooit teveel invloeden hebben op je gedrag, want dat betekent dat je aan het verliezen bent en daar flink mee kan zitten. Dit gaan we samen proberen te voorkomen!

Het klinkt zo verleidelijk, nog even inzetten op je lievelingsclub. Het is echter een grote valkuil en dus behoorlijk af te raden. Waarom? Je leest het in dit artikel.

Lees meer

In de winterstop verkassen verscheidene spelers van club naar club. De speler komt niet meer in de plannen voor van de trainer of het grote geld in een ander land lonkt. Een interessante wedmarkt!

Lees meer

Trump won de verkiezingen en zorgde niet alleen voor bedroefde gezichten. De alerte wedder heeft goed geld kunnen verdienen aan de stem van het Amerikaanse volk. Dit is overigens niet het eerste voorval dat de bookmakers mistasten.

Lees meer

De bookmakers kiezen unaniem voor het verkiezen van Hilary Clinton. De odds liggen niet bepaald hoog en dus is het wijsheid om verder te kijken. Wij denken een goede tip te hebben om geld te verdienen aan deze verkiezingsstrijd!

Lees meer

Het belangrijkste gegeven om je bankroll in de gaten te houden is het begrip ‘Return of investment’. Het is belangrijk om dit gegeven goed in de gaten te houden. In dit artikel geven we een korte toelichting met de bijbehorende tips.

Lees meer

Iedere beginnende wedder herkent de problemen. Je meldt je aan bij een bookmaker en belandt dan in een cocktail aan vreemde cijfers, termen en bedragen. Je bent op zoek naar een navigatiesysteem, al blijkt het vinden een behoorlijke opgave. Wij helpen je bij de eerste stapjes.

Lees meer

Als je de bookmaker bezoekt en de juiste wedstrijd uitgekozen hebt, zul je zien dat je op allerlei soorten weddenschappen kunt afsluiten. In sommige gevallen kunnen er wel driehonderd weddenschappen aangeboden worden. Hier vind je een uitleg over de meest gangbare weddenschappen.

Lees meer

Gemakshalve spelen we vaak bij maar een of twee bookmakers. Toch kleven er veel voordelen aan het spelen bij meerdere aanbieders en weegt het op tegen de nadelen. In dit artikel leggen we uit waarom het wedden bij meerdere bookmakers lucratief kan zijn.

Lees meer