Hoe spelen bij meerdere bookmakers geld kan opleveren

Wanneer je een prima auto hebt, zul je niet snel naar een andere kijken, laat staan deze daadwerkelijk aanschaffen. We zijn in dit geval tevreden over de auto en zien geen noodzaak om over te stappen op wat anders. Dat klinkt niet alleen logisch, maar is gewoon erg verklaarbaar. Toch ligt het wat betreft bookmakers net even iets anders. Juist het gebruik maken van meerdere bookmakers kan erg lucratief zijn. 

Een kanttekening is echter dat het spelen bij meerdere bookmakers eigenlijk alleen echt winstgevend kan zijn voor de gevorderde speler. Als je puur en alleen voor de lol en onregelmatig een keer een gokje waagt, heeft het niet heel veel zin om verschillende bookmakers in de gaten te gaan houden. Voor de spelers die iets verder zijn, is dit artikel wellicht interessant en wellicht helpt dit om je bankroll te spekken, want dat is natuurlijk ons uiteindelijke doel!

Bookmakers hebben verschillende odds

Een belangrijke reden om bij meerdere bookie’s te wedden, zijn de verschillen in odds. Zoals we in een ander artikel aangeven is het wedden bij Toto absoluut geen goed idee, er zijn nog meer bookmakers die een stuk lager zitten wat betreft de odds. Het is wat dat betreft verstandig om een goede vergelijkingssite te gebruiken. Oddschecker.com is daar een goed voorbeeld van. Hier kun je je wedstrijd uitzoeken om vervolgens de hoogste odd te spelen.

Daar komt bij dat meerdere bookmakers ook gezamenlijk meer weddenschappen aan kunnen bieden. Stel dat je een mooie tip hebt gevonden, maar je vaste bookmaker biedt deze niet aan? Dan is het natuurlijk doodzonde dat je de tip moet laten lopen, zeker wanneer achteraf blijkt dat deze goed was geweest.

Limieten? Liever niet. 

Ook om te voorkomen dat bookmakers je een limiet opleggen, kun je ervoor kiezen om meerdere bookie’s te gebruiken. Wanneer je dezelfde inzet bij één bookmaker had geplaatst, kan deze aan de rem gaan trekken, waar je absoluut geen belang bij hebt. In het geval van het gebruik van meerdere bookmakers, kun je deze inzet verspreiden over verschillende aanbieders.

Lees de voorwaarden van bookmaker promoties.

Bookmakers zijn normaal gesproken in staat om nieuwe klanten welkom te heten door middel van leuke bonussen. Het is een trekpleister, maar ook zeker een goede manier om je startende bankroll flink te spekken. Uiteraard zitten er voorwaarden aan deze acties, alleen wanneer je bij verschillende bookmakers gebruik maakt van een bonus, is de kans aanwezig dat je bij een van de bookmakers een mooie bankroll over gaat houden.

Wees slim, lees reviews & meningen van anderen.

Het is echter wel verstandig dat je goed uitkijkt voor onbetrouwbare bookmakers. Het aanbod is enorm en waar geld mee gemoeid is, ligt corruptie op de loer. Zoek dus eerst een paar reviews op, voordat je geld stort bij een een corrupte bookmaker!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Er zijn nog geen comments geplaatst. Wees de eerste!