Geld verdienen aan transfers

De transfermarkt is voor de voetbalfan, journalist en speler veelal een feest. De fans worden iedere dag bestookt met allerlei sappige transfergeruchten. De journalist moet als een scherpschutter te werk om als een van de eerste reporters het nieuws naar buiten te kunnen brengen. Ook voor spelers komt de transferwindow midden in het seizoen soms als geroepen. In sommige gevallen wil een voetballer een stapje hogerop of naar een club waar ze meer speeltijd kunnen genieten. Veelal gaat het om geld. Om ook een graantje mee te kunnen pikken, is wedden op deze markt zeker niet oninteressant. 

‘In het geruchtencircuit op Twitter melden een aantal bronnen dat Moussa Sissoko gespot is in Londen. De middenvelder, op dat moment spelend voor Newcastle United, wil in de Premier League blijven nadat zijn club gedegradeerd is. Unibet heeft op dat moment een lopende weddenschap omtrent een mogelijke transfer van Sissoko. De clubs waar hij eerder mee in verband werd gebracht, worden keurig onder elkaar weergegeven. Op deze clubs kun je tegen verschillende odds een weddenschap afsluiten. De odds voor een transfer naar een van de Londense clubs Tottenham Hotspur of Chelsea liggen op dat moment nog rond de 15.00. We besluiten de gok te wagen en zetten op beide transfer een bescheiden bedrag.’

De bewegelijke middenvelder trok richting Tottenham en wij zagen op deze manier onze inzet meer dan tien keer vermenigvuldigd worden. Wat dat betreft is het wedden op transfers absoluut een leuke markt en zijn de odds veelal van een mooie hoogte waardoor er ook nog eens veel geld valt te verdienen. Je moet echter wel tegen een gelukje aanlopen, zoals wij dat hadden met de nieuwsberichten over de aankomst van Sissoko in Londen.

Het is dus wijsheid om goed speurwerk te verrichten alvorens je een weddenschap als deze plaatst. Welke bronnen hebben het over een mogelijke transfer? Zijn dit betrouwbare bronnen of gerenommeerde namen uit de voetbalwereld? Heeft de speler ooit een uitspraak gedaan over zijn potentiële nieuwe club? Dit soort vraagstukken moet je goed in de gaten houden, want ze kunnen allen invloed hebben op de uitkomst van de weddenschap. Het is in ieder geval een interessante markt, met de nodige mogelijkheden om je bankroll flink te spekken, al zal dit wel secuur en na de nodige huiswerk moeten gebeuren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Er zijn nog geen comments geplaatst. Wees de eerste!