Wat je als sportgokker zeker moet weten

’t Begin van alle dingh is swaer’. Het is een spreekwoord dat afkomstig is uit de zeventiende eeuw, die we nu nog altijd kennen en gebruiken. Niet op deze schrijfwijze, maar wel met dezelfde betekenis: elk begin is lastig. Dat geldt eigenlijk ook in de wedwereld, waarin het voor een nieuwkomer soms lastig aarden is. Toch zijn er hulpmiddelen nabij. Wij hopen je hier een hulpmiddel te bieden door je te helpen met het zetten van de eerste stappen in dit bijzondere wereldje.

Wanneer je op een dag besluit om de stap richting het grote aanbod aan bookmakers te maken, is dit onbewust in een opwelling en heb je je naar alle waarschijnlijkheid nog niet ingelezen. Dat is logisch en niet erg, maar toch kun je wat (beginners)foutjes voorkomen. Hierdoor verlies je niet onnodig geld en zal je spelplezier direct toenemen. We lopen de stapjes met je door.

Kies de juiste bookmaker

Net zoals bij het kopen van een televisie, gaan we vaak automatisch voor het bekendste merk. Je laat de B merk televisie staan als je voor hetzelfde geld een Philips kan kopen. De specificaties laat je even voor wat ze zijn, want je hebt in dat geval wel een Philips. De mens kickt nou eenmaal op de merknamen. In Nederland zal dat wat betreft de bookmakers behoorlijk zonde zijn. De enige bookmaker die in Nederland reclame mag maken, is TOTO. Daardoor zijn ze logischerwijs ook de bekendste bookmaker in Nederland. Toch is het spelen bij hen lang niet zo lucratief.

TOTO heeft last van een hogere belasting aangezien ze vastzitten aan de wetgeving van de Nederlandse overheid. De belasting op bijvoorbeeld Malta ligt op 3% en dus hoeft bijvoorbeeld een Unibet minder af te dragen. Hierdoor zijn de quoteringen bij hen een stuk hoger.

Ook is het handig om te kijken naar de welkomstbonus die door de bookmaker aangeboden wordt. Het kan een mooi begin van een dikke bankroll zijn. Probeer wat dat betreft dus een bonus uit te zoeken die bij je past, check daarnaast ook nog even de reviews over de bookmaker. Op Voetbalgokken.net staan een aantal van dat soort reviews!

WAAR ZET IK OP IN?

Eigenlijk is dit de belangrijkste vraag die je jezelf moet gaan stellen. Deze vraag gaat gepaard met dat je je af moet vragen hoe hoog je inzet is. Als je daarin een juiste beargumenteerde weddenschap kan vinden, kom je een heel eind. Lees je dus goed in over de soorten weddenschappen en pik informatie over de wedstrijden op. Is de gehele selectie fit? Spelen er andere belangrijkere zaken dan de wedstrijd waar je op wilt inzetten? Een goede voorbereiding helpt je aan een dikkere bankroll!

Hou plezier in het gokken

Je bent nu een klein beetje op weg geholpen. Ook schrijven we verschillende artikelen met tips om het wedden te plezieren, want wanneer je wint haal je nou eenmaal meer genot uit het wedden dan wanneer je keer op keer verliest. Het is wel belangrijk dat je plezier weet te behouden. Wed dus niet met geld dat je eigenlijk niet uit kunt geven en neem zo nu en dan even de tijd wanneer de weddenschappen niet goed verlopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Er zijn nog geen comments geplaatst. Wees de eerste!