VoorbeschouwingPSV Eindhoven – Roda JC / 19.45

PSV zal proberen overeind te krabbelen na de mokerslag die ze vorige week ontvingen in Rotterdam. Misschien komt de wedstrijd tegen Roda JC nu wel gelegen, al is de club uit Kerkrade een echte 'angstgegner'.

PSV Eindhoven - Roda JC

Het gat met koploper Feyenoord is met tien wedstrijden te gaan vergroot naar elf punten. PSV komt dit seizoen simpelweg tekort en ook onderling lijkt de situatie wel eens beter te zijn geweest. Zo gaf Jetro Willems na de wedstrijd af op zijn medespelers en lijkt er in het veld ook weinig cohesie te zijn.

Roda JC is na de Russische overname nog veel sterker geworden. De club haalde een karrenvracht aan spelers uit verschillende windstreken en dat lijkt vooralsnog geen succesformule. De club weet maar geen afstand te nemen van de onderste regionen en dus blijven ze waakzaam.

PSV won slechts twee van de laatste vijf ontmoetingen in Eindhoven en dus is het elftal van Phillip Cocu gewaarschuwd. PSV gaat het in ons optiek ongetwijfeld lastig krijgen. Roda JC +3 staat bij 888sport op 1.82. Roda JC liet niet zien waarom het gezien wordt als een stugge en lastige tegenstander. PSV won gemakkelijk, waardoor onze weddenschap niet goed was.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Er zijn nog geen comments geplaatst. Wees de eerste!