GOKKEN IN NEDERLAND IN DE LIFT

We staan gezamenlijk aan de vooravond van een belangrijke periode omtrent het (online) wedden op sport in Nederland. We hebben erg lang gebruik kunnen maken van een gedoogbeleid waardoor er een mogelijkheid was om op wedstrijden te gokken via buitenlandse sites. De Tweede Kamer heeft inmiddels de nieuwe wet richting de Eerste Kamer gestemd en daardoor lijkt een verandering aanstaande. Bij ons blijf je op de hoogte van deze ontwikkelingen!

In tijden van de verkiezingen gaan men bepalen waarop ze gaan stemmen en vaak ontstaat dat door discussie over de vraag waarom. Een reden kan zijn omdat je bepaalde standpunten belangrijk vindt, bijvoorbeeld de legalisering van het online wedden.

Lees het hele artikel

Het wetsvoorstel om online wedden in Nederland te legaliseren, is door de Tweede Kamer gekomen. Nu ligt het voorstel bij de Eerste Kamer en daar zal na de zomerreces een knoop worden doorgehakt.

Lees het hele artikel

De Kansspelautoriteit (KSA) gaat in het nieuwe jaar strakker controleren op promotie en reclame van bookmakers. Ook mogen ze een enorme boete gaan opleggen.

Lees het hele artikel